Logo

Sauce Bechamel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. mælk
50 g løg
½ tsk knust hvid peber
1 kryddernellike
Blond Roux.

Mælken koges op med løg og krydderier, trækker nogle minutter, sigtes og jævnes med Blond roux, koges blank og passeres. Flødebéchamel er béchamel monteret med piskefløde til cremekonsistens eller béchamel fremstillet af fløde 13% i stedet for mælk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her