Logo

Sauce Bordelaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

"der er set mange forskellige måder at lave denne sauce på. Denne version, kommer fra Søllerød Kro.

En portion af rødvinssaucen / grundsaucen
Blancheret marv
Tomat concasse
Hakket persille
Evt. lidt fint hakket skalotteløg
Salt og peber

Rødvinssaucen varmes op og marven tilsættes, når marven er mør tilsættes tomat concasse, hakket persille samt evt. skalotteløg. Grunden til at urterne først tilsættes til sidst er, at de ikke må blive for bløde og udkogte.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her