Logo

Sauerfleisch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Sauerfleisch


# Ingredienser

1 stykke magert kogeflæsk
1 stort løg skåret i kvarter
Hel sort peber
3-4 nelliker
Salt
5-6 laurbærblade eller persille
Eddike
Husblas
 

* Tilberedning

Kog flæsket med løg, peber, nelliker og salt, til det er mørt,
Skær flæsket i tern og læg dem i et fad.
Eddiken kommes i vandet og smages til, gerne lidt surt, da flæsket suger meget af eddiken.
Husblas kommes i koldt vand, tages op og trykkes fri for vand.
Smelt husblassen i suppen og rør godt rundt.
Hældes over flæsket.
Pynt med laurbærblade eller persille.
Retten skal stå koldt til den er stivnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her