Logo

Sauté af bagte løg og babyspinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødløg med skal
Hvidløgsfed med skal
Babyspinat
Oliven olie
Salt og peber

Rødløg og hvidløgsfed lægges på lidt groft salt i et ovnfast fad og bages i en forvarmet ovn ved ca. 160°C. Husk dog at hvidløgsfed har kortere tilberedningstid end rødløg og derfor skal tages ud før. Når de to slags løg er færdigbagte smuttes de ud af skallen. Lige før servering kommes de på en varm pande og sauteres let i oliven olie. Til slut vendes babyspinaten i de sauterede løg og serveres straks.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her