Logo

Sauterede agurker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 agurker
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk hvidvins-eddike
1 spsk smør
1 bdt Dild

Skræl agurkerne, flæk dem på den lange led og skrab kernerne ud med en teske.
Skær de halverede agurker ud i 5 cm. lange stykker, som derefter skæres ud i ”julienne” det er kokkesprog og betyder tændstik tynde strimler.

Kom agurk strimlerne i en skål og drys med salt, sukker og vineddike.
Lad strimlerne trække i ca. ½ time.
Smelt så smør på en pande og sauter agurk strimlerne, dvs. stege uden at brune dem, i ca 2-3 min.
Smag til med salt og peber,
Anret strimlerne i en skål eller på et fad og drys fint klippet dild over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her