Logo

Sauterede Thai rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
16-20 store rå kinarejer
4 knuste hvidløgsfed
3 små finthakkede chili
1 spsk hakket frisk basilikum
1 spsk hakket frisk mynte
1 lime, skallen rives og saften presses ud
1 spsk fiskesauce, Nam Pia
1 tsk brun farin eller honning/sirup
½ tsk Maizena
2 spsk madolie
 
1. Tag rejehalerne ud af skallen. Halefinnen bevares.
2. Bland olie med hvidløg og chili i en skål.
Bland basilikum og mynte.
Bland limeskal, limesaft, fiskesauce, farin og maize­na i en anden skål.
3. Wokken sættes på fuldt blus. Olieblandingen kommes i.
Ef­ter få sekunder er hvidløgene let gyldne og rejerne tilsættes, til de bliver hvide. Det tager højst et minut.
Tilsæt så krydder­urterne og varm yderligere i 15 sekunder.
Derefter tilsættes li­meblandingen, og efter nogle sekunder er retten klar til straks at blive serveret.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her