Logo

Schnitzel Mexicano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 grøn peberfrugt
4 svineschnitzler (á 125 g)
2 spsk majsolie
1 dåse majs (tørvægt 140 g)
1 dåse kidneybønner (tørvægt 150 g)
1 dåse hvide bønner (tørvægt 250 g)
1 pose KNORR chili con carne
 
Halver peberfrugt, fjern kernerne, vask og skær i strimler.
Steg skinkeschnitzlerne i hed olie, fjern dem og stil varmt.
Kom peberfrugtstrimlerne på panden og damp 3-5 minutter.
Lad majs og bønner dryppe af og tilsæt 300 ml koldt vand,
Rør poseindholdet til chili con carne i og rør mens det gives et opkog.
Lad det småkoge 5 minutter under låg ved svag varme.
Server chili-grønsagerne og schnitzlerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her