Logo

Schnitzelruller med svesker og mos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Schnitzelruller med svesker og mos

 

Fyld et par møre skinkeschnitzler med svesker og rosmarin. Du kan koge panden af med bouillon og jævne til sauce.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 skinkeschnitzler af inderlår (á 125 g)

salt og peber

4-8 store bløde svesker

1 kvist frisk rosmarin

15 g smør

 

Selleri/kartoffelmos:

500 g store kartofler

250 g knoldselleri

1 dl mælk

salt og peber persille

*

 

Del hver schnitzel i to stykker på tværs.

Læg evt. en frostplastpose over kødet og bank det tyndt ud med den flade side af en kødhammer.

Drys kødet på den ene side med salt og peber.

Læg 1-2 svesker og et par rosmarinnåle på hvert kødstykke, rul det sammen og luk det med en tandstikker.

Brun rullerne på en pande med smør, skru ned og lad dem stege ved middel varme i alt ca. 10 min.

 

Server med selleri/kartoffelmos:

Skræl kartofler og selleri og skær dem i terninger.

Kog dem helt møre i letsaltet vand ca. 15 min.

Hæld vandet fra og mos det hele med en kartoffelmoser.

Rør mosen igennem med en træske og tilsæt varm mælk, salt og peber.

Drys med friskhakket persille.

 

Schnitzelruller med svesker og mos

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her