Logo

Score rødvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 flaske rødvin
ca. 2-3 dl vand
3 terninger oksebouillon
¼ l piskefløde
Maizena
kulør
salt og peber
 
Rødvinen og bouillonen skal simre i ca. ½ time.
Efter ca. 20 min tilsættes der 1 dl vand og kulør.
Tilsæt yderligere 1 dl vand (således at det ikke koger mere) og derefter piskefløden.

Drys Marizena til du får den rette konsistens.
Smag til med salt og peber.


Score rødvinssauce skal serveres med Score bagekartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her