Logo

Scrambled eggs med krydderier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Personer

4 æg
1 ½ dl mælk
1 strøget tsk salt
½ tsk peber
1 tsk paprika
1 strøget tsk løgpulver
15-20 g margarine

Pisk æggene sammen med mælk og krydderier. Varm margarinen op og lad den bruse af.
Æggeblandingen hældes på panden for svag varme, og der røres i den hele tiden, indtil æggene er stivnet.
Blandingen kan serveres sammen med pølser eller bacon efter smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her