Logo

Selleripostej Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g selleri
125 g løg
125 g rodpersille eller pastinak
3 spsk olivenolie
2 dl urteafkog
50 g kikærtemel
50 g rasp eller rismel
2 æg
3 fed hvidløg
½ spsk oregano
havsalt og peber

Grønsagerne skylles, renses og snittes/rives.

Svitses i olivenolie, urteafkog hældes ved og grønsagerne simre i 5-6 minutter.

Øvrige ingredienser tilsættes, grønsagsfarsen røres godt igennem og smages til.

Postejform smøres med plantemargarine, farsen hældes i og drysses med græskarkerner.
Bages ved 170-180°C i ca. 40-45 minutter.
Serveres lun eller kold, egner sig fint til pålæg med dagens grønne drys.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her