Logo

Sennepskrydret skinkegryde - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g magert svinekød i tern (evt. synligt fedt fjernes)
1 spsk rapsolie
3 løg, i både
¾ kg kartofler i skiver
2 svinebouillonterninger
4 dl vand
½ tsk hele sennepskorn
Salt, friskkværnet peber
1 bundt persille, hakkes

Olien varmes op i en gryde.
Kødet brunes her i.
Løg og kartofler kommes i gryden og vendes konstant i 5 minutter.

Sennepskornene knuses og tilsættes sammen med peber.
Bouillonterninger og vand kommes i.

Retten småkoger 35 minutter.
Smages evt. til med lidt salt.

Ved servering drysses med persille - rødbeder og grøn salat gives til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her