Logo

Sensommergryde - mælkefri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket oksekød
1 lille hvidkålshoved (gerne sommerhvidkål)
½ kg gulerødder
15 g mælkefri margarine
1 tsk karry
2 dl tomatpure
2 dl vand
salt
peber

Start med at skrælle gulerødderne og skære dem i skiver. Snit så kålen fint.
Kødet brunes i den mælkefri margarine.
Karry, salt og peber tilsættes.
Grøntsagerne tilsættes sammen med tomatpure og vand.
Retten småsimrer nu under låg, til alt er mørt. (ca. 20 min.)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her