Logo

Sesamringe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 gram malede hvedekerner
200 g hvedemel
70 g sesamfrø
25 g gær
21/2 dl mælk
1 dl olie
2 stk salt
2 spsk honning eller sukker
 
Halvdelen af sesamfrøene ristes på en tør pande, til de giver en sød og
dejlig duft.
Melet blandes med de ristede sesamkerner og salt.
Gæren, honning og mælk røres i melblandingen.
Ælt dejen lidt, inden du tilsætter olien (ellers kan olien indkapsle
gæren).
Lad dejen hvile, mens du forbereder de øvrige lækkerier i brunchen.
Tilsæt evt. lidt mere hvedemel og del dejen i 12 dele.
Rul pølser på 15 cm og luk dem sammen til ringe.
Pensl ringene med olie og drys med de resterende sesam.
Lad sesamringene hæve på en bageplade i 20 min., inden de bages i ovnen ved 200ºC i 15 min.

Brug af vandbad giver det bedste resultat, men er ikke en nødvendighed.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her