Logo

Sesamspinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Opgør med et barnetraume - Til 4 som tilbehør

1 kg spinat
3 spsk sesamfrø
3 spsk olivenolie
salt, friskkværnet peber
2 spsk citronsaft

Kom spinaten i opvaskebaljen og rens den grundigt i mange hold vand.
Vrid tykke rødder af, skyl bladene rigtig godt og læg spinaten i dørslaget.
Stil en rigtig stor gryde på den varme kogeplade, kom spinaten i med det vand, som hænger ved og læg låg på.
Efter et par minutter er bladene faldet sammen, og nu ved man også, hvorfor man har slæbt et hel bjerg med hjem: der bliver ikke så meget ud af det.
Lad spinaten køle lidt af, tryk væden af og hak spinaten groft.
Stil igen gryden på den varme kogeplade.
Rist sesamfrøene lidt og hæld så olien ved. Bland spinaten i og smag til med salt, peber og citronsaft.
Server til kød og fjerkræ
kj pr. portion: 440

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her