Logo

Shakermarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg tomater, modne og faste
1 kg sukker
2 store appelsiner
4 saftige citroner
1 stang kanel
konserveringsmiddel

Tomaterne dyppes i kogende vand og skindet flås af. De hakkes, og stokken fjernes. Tomater og sukker kommes i gryden. Appelsiner og citroner rives, og saften presses ud. Saft og den revne skal tilsættes. Kanelstangen kommes i, og marmeladen gives et opkog og skummes. Marmeladen koges uden låg i ca. 1 time, til den er passende tyk Der slukkes under gryden, og konserveringsmiddel tilsættes efter brugsanvisningen. Marmeladen kommes på rengjorte glas, der straks lukkes.
Kogetiden afhænger af frugternes saftindhold, og kan derfor variere en del.
Retten er ikke fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her