Logo

Shaslik - Russiske grillspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skært lammekød (bov, kølle eller ryg)
5-6 lammenyrer
10-12 småløg
salt og peber

Endvidere:
2 løg
friskkværnet peber
½ citron
olie til pensling

Gå lammekødet efter for fedt og sener og skær kødet i mundrette stykker.
Befri nyrerne for evt. fedtlag, hinder og årestammer og skær også dem i mundrette stykker.
Anbring kød- og nyrestykker i et halvdybt fad, drys med peber og læg dem lagvis med ringe fra de 2 løg, stil fadet svalt og let tildækket ca 2 timer.

Sæt ovngrillen på højeste varme, eller tænd op i udegrillen.
Kog de små løg et par min og pil dem.
Fordel kød- og nyrestykker og hele små løg på spiddene, krydr med salt og dryp med citron, pensl med olie og grill spiddene 3-4 min på hver side ca 10 cm fra grill-elementet, hvis spiddene roterer automatisk er 5-6 min nok.
Hold øje med farven, får de for meget i starten må de flyttes lidt længere fra varmen og omvendt.

Lad dem hvile 1-2 min før de serveres, så når grillvarmen at fordele sig.
Servér spiddene med ris, løse eller Pilaf og salat fra årstidens grønsager.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her