Logo

Sildesalat - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salaten er for "våd" til at komme direkte på smørrebrød, derfor serveres det smurte stykke rugbrød gerne ved siden af salaten.

 

3-4 kryddersildefileter

5-6 skiver syltet rødbede

1-2 kogte kartofler

1 æble

1 lille stk syltet asie

1 syltet agurk

1 skive kogt eller stegt kød

hårdkogt æggeblomme

Salatsauce:

25 g smør

1 ½ spsk hvedemel

1 dl rødbedeeddike

1 dl mælk

1 æggeblomme

1 spsk olie

1 ½ spsk sennep + salt og peber

 

Begynd med

Salatsaucen: Smelt smørret og rør det sammen med melet.

Spæd med rødbe­deeddike og mælk.

Lad saucen koge kort igennem og tag den fra varmen.

Rør æggeblomme og olie i og smag til med sennep, salt og peber.

Lad saucen blive helt kold.

Skær alt fyldet i små terninger og vend det i den helt kolde salatsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her