Logo

Sildesalat og spejlæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
60 g sildesalat
1 spejlæg

Læg sildesalaten på brødet og spejlægget øverst.
Sildesalat en kan også serveres med hårdkogt æg skåret i både.

Sildesalat:
200 g kogte kartofler skåret i tern
100 g bladselleri i tern
2 æbler uden skræl skåret i tern
500 g syltede rødbeder i strimler
1 revet løg
6 krydder sildefileter skåret i strimler
1 spsk vineddike

Opbagning:
200 g smør
150 hvedemel
ca. 2 dl lage fra rødbederne
1 revet løg
1 dl eddike
3 spsk sukker
1 spsk Worcestershiresauce
2 spsk Colman's sennepspulver
salt og peber

Smelt smørret i en gryde og tilsæt melet under omrøring.
Tilsæt derefter rødbedelagen.
Kom revet løg, eddike, sukker, Worcestershiresauce, sennepspulver, salt og peber i.
Rør godt, så det ikke klumper.
Stil opbagningen til afkøling.
Bland kartofler, selleri, æbler, rødbeder, løg, sild og eddike i opbagningen og smag den til med salt og peber og evt. Worcestershiresauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her