Logo

Skaldyrssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort finthakket løg
2 spsk olie
2 dl hvidvin
1-2 fed presset hvidløg
1 ds hakkede tomater
1 fiskebouillonterning
1 lille brev safran
1 ds muslinger
300 g pillede rejer

Sauter løget i olien uden at brune det.
Kom hvidløg i og rør rundt.
Tilsæt hvidvin, tomater, bouillonterning, safran og væden fra
muslingerne.
Lad saucen koge sammen nogle minutter.
Rør først muslinger og så rejer i.
Nu må saucen ikke komme i kog mere.
Smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her