Logo

Skinkeøje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g kogt skinke
1-2 løg
4 skiver rugbrød
evt. smør
4 æggeblommer
1 bk karse
 
Skinken og løgene skæres i terninger.
Skorpen skæres af rugbrødet, så skiverne bliver runde og de smøres evt.
med smør. Skinke og løg lægges i ring på brødet.
Æggeblommen lægges i midten og pyntes med karse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her