Logo

Skinkehorn - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej
2 ½ dl skummetmælk
15 g rapsolie
25 g gær
225 g hvedemel
150 g grahamsmel
150 g kvark 5%
½ tsk salt
Fyld
150 g skinke, fint strimlet

Mælken lunes, gæren opløses heri.

Tilsæt de øvrige ingredienser UNDTAGET SKINKEN (hold evt. lidt af melet tilbage).

Dejen æltes godt igennem, og stilles til hævning ½ time.
Slå dejen ned, og form den til 3 kugler. Hver af de 3 kugler rulles ud til en cirkel, der deles i 7 trekanter.
Fordel skinken på trekanterne, og form dem til horn.
Pensl hornene med mælk.
Bages i forvarmet ovn ved ca 225º i ca. 10 min.

Er fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her