Logo

Skinkeschnitzler med citronsauce og stegte grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkeschnitzler med citronsauce og stegte grønsager


Citronsauce er en frisk og lækker mælkesauce, der laves ligesom persillesauce blot smagt til med citron. Her har vi sat den sammen med persillestegt svinekød, fennikel og gulerødder.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 20 min. 4 personer

 

#

Citronsauce:

½ liter mælk

½ dl hvedemel

1 økologisk citron

salt og peber

 

Stegte grønsager:

4 gulerødder

2 fennikel

2 spsk olie

300 g spinat

 

Skinkeschnitzler:

½ bundt bredbladet persille

4 skinkeschnitzler (ca. 500 g)

2 spsk olie eller smør

 

Tilbehør:

kogte kartofler

*

 

Citronsauce: Pisk mælk og mel sammen i en gryde.

Kog op under omrøring og lad saucen simre ved svag varme i mindst 5 min.

Rør ofte, så den ikke brænder på.

 

Vask citronen, riv skallen fint og pres saften.

Smag saucen til med citronskal, citronsaft, salt og peber.

Smagen skal være frisk uden at blive for syrlig.

 

Stegte grønsager: Rens gulerødderne og skær dem i tynde skiver.

Rens fenniklerne og skær dem i tynde både.

Steg dem i olie på en stor pande, til de bliver gyldne og stadig er sprøde.

Skyl spinaten grundigt og slyng den tør.

Vend den i grønsagerne og steg under omrøring, til det akkurat falder sammen.

Krydr med salt og peber.

 

Skinkeschnitzler: Skyl persillen og hak den groft.

Drys den jævnt på begge sider af skinkeschnitzlerne.

Krydr med salt og peber.

Steg kødet på en stor varm pande med smør og olie, til de er gyldenbrune på begge sider.

 

Server skinkeschnitzlerne med citronsauce, stegte grønsager og kogte kartofler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.976 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her