Logo

Skipper kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kartofler
1 ½ kg hvidkål
1 kg gulerødder
1 kg stribet flæsk
Salt og peber
3 - 4 æbler
 
Kålen snittes, gulerødder og kartofler skæres i små styk­ker og koges med 2 kopper
vand, salt og peber ved svag varme til det er mørt.
De ituskårne æbler koger med de sidste 10 min.
 
Skipperkål er en sammen­kogt ret, der sag­tens kan spises to dage i træk.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her