Logo

Skipperfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 rødspætter
Hvedemel
1 stort løg
Citronpeber
Fløde
Ketchup
Engelsk sauce
Tilbehør: kartofler

Fisken vendes i hvedemel
Brunes gyldne på panden
Læg løgskiver på fisken
Drys citronpeber på
Hæld fløde, ketchup og lidt engelsk sauce ved
Læg låg over panden
Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her