Logo

Skirlie Dumplings

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl havregryn
3 dl finthakkede løg
120 g hakket nyretælle eller 120 gr. grevefedt(uden fedtegrever)
Friskkværnet peber
salt

Blend havregrynene let til en slags groft hvedemel.
Smelt tælle eller fedt i en meget varm gryde, skru ned for varmen og
svits løgene gyldne.
Rør havremelet i og steg massen under stadig omrøring i 6-7 min.
Smag til med salt og peber.
Presses sammen og rulles til små boller, der spises i suppen.

Skirlie egner sig også fint som fyld i en rullesteg, men der smelter man
blot fedtet og rører det sammen med løg og havregryn, stegningen
udelades.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her