Logo

Skoleagurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skoleagurk

 

Agurken stammer oprindeligt fra Asien, nærmere betegnet det nordøstlige Indien. Den dyrkes som oftest i drivhuse i Danmark. Agurken består hovedsageligt af vand. Den indeholder blandt andet C-vitamin, folacin og kostfibre. Skoleagurk er en forædling af salatagurken. Den er udviklet til at passe som snack til madpakken. Den smager efter manges mening bedre end den almindelige agurk.

 

Tips til tilberedning

• Brug den i børnenes madpakke eller til skovturen

 

Vidste du at...

Agurken rigtigt er en frugt, og bliver betegnet som et bær med mange frø. Den er i familie med squash, græskar og melon.

 

Opbevaring

I køleskab ved 6-10 grader. Holdbarheden forlænges ved opbevaring i plastfilm i køleskabets grøntsags skuffe. Agurken bliver blød hvis den opbevares for koldt.

Husk at tage den ud af køleskabet i god tid før anvendelse - så smager den af mere.

 

I sæson

Marts til Oktober

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her