Logo

Skorzonerrodssalat med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

600 g skorzonerrødder
½ l mælk
¾ l vand
saft og skal fra 1 citron
rucola
chili efter behov
saften fra ½ citron
groft salt og peber
1 dl olie

* Tilberedning

Rødderne skrælles, vaskes, skæres i mindre stykker (ca. 3 cm), og kommes efterhånden i lunkent vand tilsat eddike eller citronsaft, så de ikke blive brune.
Mælk, vand og salt bringes i kog, og rødderne tilsættes.
De skal koge i ca. 15 minutter til de er møre.
Blend chili, citronsaft med olie til en dejlig chiliolie.
Vend rucola og chiliolie sammen med rødderne.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her