Logo

Slag fra højreb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marineret i vadouvan og piment d'Espelette, sellericreme og Cévennes-løg

Marineret i vadouvan og piment d'Espelette, sellericreme og Cévennes-løg

 

600 g slag fra højreb

Vadouvan

Piment d'Espelette

1 knoldselleri

5 dl fløde

1 hvidløg

2 løg

3 spsk. hyldeblomsteddike

lidt smør

frisk timian

 

Okseslaget skæres fri for sener og fedt.

Det marineres dagen før i lidt vadouvan, piment d'Espelette og oliven olie.

Slaget grilles af og steges i ovnen ved 160°C i ca. 10-15 min. alt efter tykkelse.

Knoldsellerien skrælles og koges i mælk.

Hvidløget pilles og bages mørt i ovnen med lidt olivenolie.

Fløden reduceres til det halve.

Selleri, fløde og hvidløg blendes til en lind creme og smages til med salt.

Løgene skrælles og skæres i tynde ringe på en mandolin.

Sauteres i smørret, til de er glasklare uden at tage farve, og smages til med hyldeblomsteddike og fint hakket timian.

Anret med lidt kalvesauce smagt til med sommertrøfler og friske ærtespirer.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her