Logo

Slankemayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

portionen giver ca 1 dl
1 æg
¼ tsk salt
et nip peber
½ tsk sennepspulver
4-5 spsk olie
2 spsk citronsaft.
 
Brug blender eller stavblender og kør æg, salt, peber og sennepspulver få sekunder og tilsæt derefter olie, mens blenderen kører med laveste hastighed.
Tilsæt citronsaft lidt efter lidt, til blandingen tykner.
Serveres straks eller opbevares på køl højst 1 uge i glas med skruelåg.
Tips: portionen kan let ganges op og evt varieres efter behov, fx. kan sennepspulver
 erstattes med karrypulver eller hvidløgspulver.
Til urtemayonnaise tilsættes ½ spsk meget fint hakkede krydderurter til sidst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her