Logo

Smørrebrød med lakserøget sild og purløgsrøræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

135 g lakse-røget sild
2 skiver rugbrød
Purløgsrøræg:
2-3 æg
salt og peber efter smag
1 bundt purløg
10 g smør

Pisk æggene sammen med salt og peber og tilsæt fintsnittet purløg (gem lidt til pynt).
Smelt smørret på en lille pande og tilsæt æggemassen.

Rør over svag varme, til den stivner, men stadig er blød.

Skær de lakserøgede sildefileter i mindre stykker og anret på rugbrød med røræg på toppen.
Pynt med purløg. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her