Logo

Sol over Gudhjem 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
Salatblad
1 røget sild
1 salmonellafri æggeblomme
(evt. past. æggeblomme i kogt æggeskal/plastskal)
Pynt:
5-6 radiser
½ bundt purløg
 
Læg salatbladet på det smurte brød.
Befri silden for skind og ben og læg den i pæne stykker på salatbladet.
Læg æggeblommen midt på silden - eller hæld æggeblomme i en kogt æggeskal og stil den i en løgring på fisken.
Pynt med radiser i skiver og klippet purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her