Logo

Solbærgelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


# Ingredienser:

200 g solbær, gerne frosne
200 g sukker
1 dl vand
50 g solbær
*

 
Solbær og vand koges til saft.
Solbærsaften og sukkeret koges op under afskumning.
Saften skal være helt klar og den skal kunne stivne på bagsiden af en ske. 

Geléen afkøles og når den er næsten kold tilsættes solbær.

 

Tips: Er geléen ikke stiv efter afkøling, så prøv at koge den med lidt citronsyre (2 tsk pr. 1 liter).

 

Geléen er velegnet til at hælde oven på en tærte, hvorefter den afkøles.




 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her