Logo

Solbærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Solbærmousse

 

Solbærmousse som du kan lave med solbærsyltetøj eller friske solbær.

Arbejdstid: 20 min. 4 personer

 

# Ingredienser til Solbærmousse:

6 spsk solbærsyltetøj eller 100 g friske solbær(se tips)

1 tsk stødt kanel

2 spsk flormelis

400 g skyr eller græsk yoghurt 10%

1½ dl piskefløde

 

Pynt:

1 spsk. solbærsyltetøj

25 g pistacie-nøddekerner citronmelisse

*

Sådan laves Solbærmousse:

Rør syltetøj med kanel og flormelis, hvis syltetøjet ikke er meget sødt.

Vend forsigtigt blandingen sammen med skyr eller yoghurt.

 

Pisk fløden til blødt skum og vend det i solbærblandingen.

Hæld moussen i portionsglas og sæt dem i køleskab indtil servering.

 

Pynt med lidt solbærsyltetøj, pistacienødder og citronmelisse.

 

Tips: Du kan også lave moussen med råsyltede friske solbær: Rør 100 g friske, rå solbær med 75 g sukker. Lad det trække et par timer og rør igen. Fortsæt som i opskriften.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her