Logo

Sommer-frittata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sommer-frittata

 

Har du selv squash i haven, så har du rig mulighed for at sætte denne smukke ret på bordet.

Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

8-9 små squash med blomster eller 300 g squash

1 fed knust hvidløg (kan udelades)

1 bdt forårsløg

½ spsk olie

2 æg

3 æggehvider

2-3 spsk hakket persille

evt. 125 g cherrytomater (halve)

salt og peber

Tilbehør: rugbrød

*

 

Pluk blomsterne af squashene og rens dem.

Skær evt. squashene ud i mindre stykker.

Rens forårsløgene og snit dem fint.

Svits squash på en pande med olie 3-4 min. og krydr med hvidløg, salt og peber.

Tilsæt blomster og forårsløg og steg i 20-30 sek.

Vend det ud på en tallerken.

Pisk æg, æggehvider og hakket persille sammen og krydr med salt og peber.

Hæld det på panden og bag ved middel varme 5 min.

Læg squash og blomster samt cherrytomater i æggemassen og bag frittata'en færdig ca. 10 min.

Server med rugbrød.


Tips: Du kan også bruge hele æg: Beregn da 4 æg i alt.

Squash er ofte på tilbud i supermarkederne, så køb lige nogen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her