Logo

Sommersalat TV2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 bdt radiser,
2 agurker,
400 g kartofler,
10 perleløg,
100 g rygeost,
100 g cremefraiche,
1 citron,
skallen af 1 citron,
salt

Vask kartoflerne grundigt, skær dem i skiver, kog dem og køl dem ned.

Pil perleløgene og halver dem. Kog dem herefter i 2 minutter.

Herefter køles også disse ned.

Skær skiver af radiser og tern af agurk.

Bland cremefraiche og rygeost sammen og smag til med salt og citronskal.

Til sidst vendes det hele sammen og pyntes med karse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her