Logo

Sopa frijoles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

175 g tørrede, røde kidney bønner, der har ligget i blød natten over
1 ¼ l vand
1 mellemstort hakket løg
1 fed presset hvidløg
1 ½ tsk chilipulver
salt
60 g revet mozzarella ost
125 g ristede brødterninger

Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem godt i koldt vand.

Hæld 1 ¼ 1 vand i en stor gryde og bring det i kog.

Bønnerne tilsættes.

De bringes langsomt i kog og småkoger derefter i 2 timer; eller indtil de er møre.
Løg, hvidløg og chilipulver tilsættes, og retten småsnurrer yderligere 30-40 min.

Bønnerne hældes over i en blender eller foodprocessor; og maskinen kører; indtil blandingen er jævn.

Det kan være nødvendigt at gøre det i mindre portioner.

Måske skal der tilsættes lidt mere vand.

Suppen hældes tilbage i gryden og varmes igennem.
Smages til med salt, og serveres i en opvarmet suppeterrin.

Osten drysses ud over suppen, som pyntes med brødterningerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her