Logo

Sortøjebønner med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 gram sortøjebønner
6 spsk planteolie
1 tsk hele spidskommenfrø
1 stk hel kanel på 2,5 cm.
150 gram finthakket løg
4 fed knust hvidløg
225 gram (mark-) champignon
400 gram tomater
2 tsk koriander
1 tsk stødt spidskommen
½ tsk gurkemeje
½ tsk cayennepeber
2 tsk salt
en masse peber
3 spsk frisk koriander

Kog bønnerne op og lad dem simre i to minutter, hvorefter der slukkes.

De skal stå en time under låg og derefter simre 30 minutter.
Steg spidskommenfrøene og kanel. Når kapslerne er lidt brune, tilsættes løg og hvidløg, som brunes.

Tilsæt de groftskivede champignoner og sauter dem på højt blus, til de bliver bløde.
Tilsæt tomaterne og steg dem et minut.

Tilsæt krydderierne og bland godt.

Læg låg på og lad det simre i ti minutter.
Hæld blandingen i gryden med bønnerne.

Tilsæt salt, peber og frisk koriander og lad det simre uden låg i 30 minutter. Server retten.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her