Logo

Sorte oliven i olie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sorte oliven
2 fed hvidløg
1 lille stærk peber - cayenne eller chili
1 tsk tørret timian
2 dl olivenolie
 
Pil og hak hvidløget.
Skyl peberen og tør den i et rent viskestykke eller køkkenrulle.
Kom de sorte oliven i en stentøjs- eller glaskrukke.
Fordel omhyggeligt det hakkede hvidløg mellem olivenerne og stik chilipeberen ned midt i krukken.
Hæld olie over og drys 1 tsk timian øverst.
 

Tips: Det er sjældent man herhjemme har mulighed for at sylte friske,
sorte oliven. Køber man sorte oliven i løs vægt er ovenstående opskrift en
god måde at opbevarer dem på - eller køber man oliven i glas - giver
ovenstående metode god smag. Man kan som her bruge olivenolie, men det er ikke nødvendigt. Olivenerne opbevares lige så godt i en god spiseolie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her