Logo

Soyabønnegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g sojabønner, udblødt natten over
1 spsk solsikkeolie
½ tsk chilipulver
1 tsk reven ingefærrod
1 fed knust hvidløg
75 g forårsløg tern
350 g champignons i skiver
175 g selleri, skåret i juliennestrimler
75 g vandkastanier, i tynde skiver
100 g gulerødder, i juliennestrimler
20 g majsmel
1 spsk sherry
1 spsk shoyu
3 dl soyabønnevand
salt og peber

Si sojabønnerne. Kog dem kraftigt i frisk vand i time.

Den lange kogetid gør dem lettere at fordøje.

Skru ned og lad dem simre under låg endnu i time eller til de er bløde.

Si dem, gem vandet og lad dem hvile.

Varm olien i en stor, tykbundet gryde og sautér chilipulver, ingefær og hvidløg 2-3 min.

Tilsæt grønsager og vandkastanier og lad det koge 10 min. ved svag varme under låg.

Bland majsmel, sherry og shoyu i en skål og hæld bønnevand i.

Kom det i gryden sammen med sojabønnerne.

Rør rundt, bring gryden i kog og lad det simre under låg 10 min.
Smag til og server varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her