Logo

Soyabønnegryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g soyabønner, udblødt natten over
1 spsk solsikkeolie
½ tsk chilipulver
1 tsk reven ingefærrod
1 fed knust hvidløg
75 g forårsløg tern
350 g champignons i skiver
175 g selleri, skåret i juliennestrimler,
75 g vandkastanier, i tynde skiver
100 g gulerødder, i juliennestrimler
20 g majsmel
1 spsk sherry
1 spsk shoyu
3 dl soyabønnevand
salt og peber

Hele soyabønner har lang kogetid men er gode i gryderetter, feks. som her med vandkastanier som kontrast.

A. Si soyabønnerne. Kog dem kraftigt i frisk vand i 1 time.

Den lange kogetid gør dem lettere at fordøje.

Skru ned og lad dem simre under låg endnu i time eller til de er bløde.

Si dem, gem vandet og lad dem hvile.

B. Varm olien i en stor, tykbundet gryde og sautér chilipulver, ingefær og hvidløg 2-3 min.

Tilsæt grønsager og vandkastanier og lad det koge 10 min. ved svag varme under låg.

C. Bland majsmel, sherry og shoyu i en skål og hæld bønnevand i.

Kom det i gryden sammen med soyabønnerne.

Rør rundt, bring gryden i kog og lad det simre under låg 10 min.

Smag til og server varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her