Logo

Spaghetti med spaghettisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke spaghetti

Sauce:
1 lille rødbede
2 store løg
5 gulerødder
2 spsk miso
250 g champignoner
1 spsk mørk sesamolie
1 grøn peber
2 spsk tahin
4 bladselleri
1 tsk oregano
1 tsk basilikum

Skær alle grønsagerne i terninger.
Sautér løg og champignoner i olien, til de bliver gennemsigtige og trykkog resten af
grønsagerne sammen med en anelse vand i 20 min.
Purér eller blend grønsagerne. Tilsæt løg og champignoner og lad det simre med miso, tahin, oregano, og basilikum i 5 min.
Kog spaghettien og server med spaghettisaucen.

Variation: Grønsagerne kan koges i 45 min. i stedet for at trykkoges. Brug tomater i stedet for rødbede og gulerødder - skær da først kernerne fra. Bland evt. saucen med seitan eller stegt tofu og smag til med hvidløg.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her