Logo

Spanske æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æg.
10 g smør
1 løg
50 g bacon
125 g champignon
400 g flåede tomater
¼ tsk hvidløgssalt
¼ tsk citronpeber
125 g frossen grønsagsmix
persille

Sæt æggene over i koldt vand.
Lad dem koge i 10 minutter.
Pil løget og hak det fint.
Klip bacon i meget små stykker.
Rens de friske champignon og skær dem i skiver.
Smelt smørret på en stegepande.
Svits løgene, baconstykker og champignon.
Tilsæt tomaterne med saft, salt og peber samt grønsager.
Bring det i kog, læg låg på og lad det snurre i 10 minutter.
Pil æggene og skær dem en gang over.
Læg de halve æg i et varmt serveringsfad og hæld saucen over.
Drys med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her