Logo

Spidskalsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidskalsalat

 

Lav en frisk salat, og server som tilbehør til det krydrede og lidt fede kød.

4 personer. Arbejdstid: 15 min. Trækketid: 1 time.

 

#

1 lille spidskål

2-3 forårsløg

250 g cherrytomater

 

Dressing:

3 spsk sherryvineddike eller æblevineddike

1 spsk honning

1 spsk sennepsfrø

1 spsk dijonsennep

4 spsk olie

salt og peber

 

*

Snit kål og forårsløg fint.

Halver cherry tomaterne.

Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.

Vend grønsagerne sammen med dressingen, og lad salaten trække min. 1 time.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her