Logo

Spidstegt kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidstegt kyllingelever

 

Server kyllingelever, der er stegt med bacon og champignon, med masser af godt brød.

Kyllingelever i en nem og hurtig opskrift. Fantastisk til en dag hvor der skal hygges lidt ekstra.

Kyllingelever udgør en fin lille ret til tapas.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

500 g kyllingelever gerne fra frost

100 g baconstykke i skiver

150 g champignoner

salt og peber fra kværn

barbecue krydderi

olie til pensling

hvidlkøgsbrød eller hvidløgsflûte  

*

1. Skær kyllingeleverne en gang over.

Hvis de er frosne, skal de kun tøes halvt op.

 

2. Skær baconskiverne i firkanter, der sættes skiftevis på lange spid med lever og rensede champignon.

Drys rigeligt peber over samt lidt barbecue krydderi.

Dryp olie over.

 

3. Grill leverne på risten.

De skal kun have et par minutter på hver side.

Pensl med olie nogle gange under stegningen.

Vend spiddene ofte.

Først til sidst drysses med salt.

 

4. Tilbehør kan fx være en æble-hvidkålssalat med flødedressing samt lun flûte.

 

Variationer:

Kyllingelever smager også dejligt sammen med ananasterninger, miniløg, cocktail-pølser eller små cherrytomater.

 

Hvidløgs-flûte:

Alle slags spidstegt kød og fjerkræ smager dejligt sammen med hvidløgsflûte.

Små flûte flækkes på langs, lange flûte skæres desuden i mindre stykker.

Smør krummen med rørt smør og drys med hvidløgssalt efter smag.

(Eller smør med rørt kryddersmør).

Læg flûten sammen og anbring den på grillen ude i kanten, hvor varmen ikke er så stærk.

Vend den af og til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her