Logo

Sprængt kalkunbryst med asparges 22 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
 
1 stykke saltet kalkunbryst, 600 g (bestilles et par dage i forvejen hos en god slagter)
250 g grønne asparges
2 dl yoghurt naturel
2 tsk Dijonsennep
salt og peber
 
Læg kødet i en gryde med koldt vand og giv det et opkog.
Tag kødet op og læg det i en ren gryde med bouillon.
Lad det simre ved ganske svag varme i ca. 35 minutter.
Tag gryden af varmen og lad kødet træk­ke i bouillonen i 15 minutter.
Rør en dressing af yo­ghurt, sennep, salt og peber.
Skær rodenden af aspar­gesene og kog dem ca. 4 minutter i letsaltet vand.
Dryp dem godt af og anret dem med tynde skiver kød og den kolde sauce.
Server med fx. kogte kartofler.
 
Tips: Du kan selv koge en saltlage af ½ liter vand, 1 dl groft salt, 1 spsk sukker, 3 hele peberkorn og 1 laurbærblad. Læg kalkunbrystet i en frysepose med den afkølede lage og lad det trække i køleskabet i 2 dage.
 
Energi pr. portion: 910 kJ/218 kcal  Protein: 67,2% Fedt: 22,4% Kulhydrat: 10,4%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her