Logo

Sprøde hvidkålsfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

500 g kogt hakket hvidkål
4 kogte mosede kartofler
3 revne gulerødder
1 finthakket løg
Evt. 4 spsk revet selleri
1 fed presset hvidløg
3 æg
4 tsk salt
2 tsk peber
1 tsk karry
7 spsk hvedemel
4 spsk rasp

Kålen optøes og alle ingredienser æltes sammen. Formes som frikadeller og steges i margarine på en varm pande 10-15 min.
Serveringsforslag: Frikadeller med råstegte kartofler eller kartofler i fad og årstidens grønsager.
Kartofler i fad: Fadet fyldes med vand tilsat 1 bouillonterning. Skær kartoflerne i skiver og læg dem ned i vandet, så kartoffelskiverne er dækkede. Sættes i ovnen ca. 20 min ved 200º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her