Logo

Springbuk med sojabønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 springbuk steaks
250 g sojabønnespirer
½ rød peberfrugt
50 g smør
1 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
2 dl bouillon
1 spsk cognac
persille
salt og peber

Vend bønnespirer i olien og tilsæt den røde peberfrugt skåret i strimler.

Krydr med ingefær og sojasauce

Steg springbuksteak'ene 2-3 minutter på hver side i olie og krydr dem med salt og peber.

Tilsæt cognac, hvidvin og bouillon, og lad det koge ind til ⅔ og tilsæt smør. Kom lidt sauce på hver tallerken og læg kødet sammen med sojabønner drysset med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her