Logo

Springerle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fint sukker
500g hvedemel
4 æg
reven skal af  ½ citron
1 spsk anis
 
Sukker og æg røres ½ til 1 time.
Reven citronskal tilsættes og melet sigtes i dejen.
Dejen hældes på et bræt og æltes til en smidig dej, som stilles koldt 1-2 timer.
Derefter udrulles dejen ¾ cm tyk.
Træmodellerne pensles let med stivelse og mindre dejstykker presses i.
Hiv dem forsigtig ud af formen, skær dem tilrette eller brug et dejhjul.
Lad de små dejbilleder tørre på brættet i 2-3 dage.
Bagepladen fedtes tynd, anis kan strøs hen over og Springerle skal bages ved svag varme.       

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her