Logo

Squash syltet som asier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg renset squash

Saltlage:
1 l. vand
100 g salt
2 dl eddike

Eddikelage:
4 dl eddike
1 dl vand
350 g sukker eller farin
½ kg små løg
1 dildskærm
10 hele nelliker
1 Tawana kogepose med kryderier
1 tsk konserveringsmiddel

Squashene vaskes, deles og udhules.
De skrælles, skæres i stænger og lægges i saltlagen og stilles køligt 1 døgn.
Si væden fra.
Eddike og vand bringes i kog og tilsæt sukker, skoldede pillede løg, dildskærmen og kogeposen med krydderierne.
Koges i 5 minutter, tag gryden fra varmen og tilsæt konserverings- middel.
Squashene kommes i en ren krukke og den varme lage hældes over.
Krukken dækkes med et klæde og bindes til, når indholdet er koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her